à vendre

449.000€

Romantisch dorpshuis met garage en tuin

Llucmajor, Mallorca
Ref: 3276nl

RÉSERVÉ
Toutes les photos

3

Chambres

2

Salles de bain

300m2

Espace intérieur

294m2

Espace extérieur

Herenhuis uit 1850 in goede staat met garage voor 2 autos en grote binnenplaats/tuin

Herenhuis uit 1850 in goede staat met garage voor 2 auto’s en grote binnenplaats-tuin. Bebouwde oppervlakte: 300 m2 | woonoppervlakte 235 m2 | garage 44 m2 | woonkamer | eetkamer met open haard | keuken | waskeuken | 3 slaapkamers | 2 badkamers | centrale verwarming | 294 m2 perceel

Dit mooie huis is voor ongeveer 25 jaar gerestaureerd met behoud van de oude elementen die het huis een speciaal mallorquins karakter geeft. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer, 2 individuele slaapkamers, een werkkamer, badkamer,eetkamer met een gezellige zithoek en open haard en de grote keuken. Op de eerste verdieping zijn er naast de grote hoofdslaapkamer met badkamer ensuite en twee open ruimten die op dit moment als tv ruimte en werkhoek gebruikt worden. Het huis heeft veel natuurlijk licht door de dubbele hoogte in de eetkamer en de grote dakramen. De ruime binnenplaats heeft verschillende zithoeken, een waskeuken en geeft ook toegang tot de grote garage. Het pand is op minder dan 10 minuten lopen van de gezellige centrale marktplaats (plaza de España) waar verschillende restaurants,bars, supermarkt, artsen, banken etc zijn.

Over Llucmajor

Llucmajor ligt in het zuiden van Mallorca in de regio Migjorn, omgeven door landbouwgrond en mooie landelijke hoekjes met bos en bergen.  De stad heeft  toegang tot de snelweg en ligt op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven Son Sant Joan en op 20 minuten van de Balearische hoofdstad Palma de Mallorca. De luchthaven en Palma zijn ook met de bus te bereiken.   Met goede straten naar de kleine stranden en baaien van de zuidkust,  zowel met de auto als voor fietsliefhebbers. Door zijn geografische ligging heeft Llucmajor in de winter een milder klimaat dan de rest van het eiland, met temperaturen tot 6 graden hoger dan in het noorden.

Het centrum van de stad heeft, net als bijna alle andere een marktplein (Plaza de España), met restaurants, bars, supermarkt, artsen, banken, winkeltjes etc. In de hoofdstraat rondom (La Ronda) zijn er grote supermarkten en alles wat u nodig heeft. Ook is er een Pac (medisch zorgcentrum) dat het hele jaar door 24 uur per dag geopend is.

Llucmajor heeft kinderdagverblijven, basisscholen en een middelbare school.

Naburige steden: Palma de Mallorca, Algaida, Montuiri, Porreras en Campos. Het heeft eersteklas toeristische centra zoals El Arenal en ligt dicht bij een van de mooiste stranden: Es Trenc en Cala Pi.

De kust van Llucmajor bestaat uit talrijke woonwijken zoals Son Veri, Las Palmeras, Maioris, Puig de Ros, Sa Torre, Badia Blava, Badia Gran, Tolleric, Cala Pi, Vallgornera, Es Pas, S’Estanyol en Son Bieló.

Ideaal om te fietsen, wandelen of paardrijden, met routes die langs de kust en het binnenland lopen en ook de golfbanen zijn niet te vergeten.

Bezoek: El Refugi de S’aguila, El Faro de Cap Blanc, Los Talayots de Capocorb Vell, Cala Pi strand en Club Nautico de ‘Estanyol, wijnhuizen en wijngaarden.

La carte montre une approximation de l'emplacement

Comment pouvons-nous vous aider?

N'hésitez pas à nous envoyer un message. Nous nous ferons un plaisir de répondre à toutes vos questions sur notre offre immobilière ou sur nos services.

Plus de propriétés

Voir tout