OVER ONS

Makelaarskantoor Llucmajor is sinds haar oprichting in 1974 gevestigd in Llucmajor en heeft derhalve een brede kennis over huizen en grondstukken in dit gebied. Met onze 40 jaar ervaring kunnen wij u met onze contacten begeleiden bij het aankooptraject.

 

Ons agentschap heeft een goed gevulde portefeuille die varieert van schuurtjes op het platteland tot luxe villa's en omgebouwde boerderijen (finca's) maar ook studio's, bouwgrond en "opknapprojecten".

Omdat wij zelf woonachtig zijn in Llucmajor kunnen wij u ook helpen met andere voorkomende vragen en opstartproblemen ( bijvoorbeeld voor wat betreft post, huisartsen, loodgieters en electriciens maar ook waar u terecht kunt voor een goede maaltijd).

 

Wij bieden u individuele begeleiding bij het aankooptraject en afwikkelingsproces zoals contacten met lokale autoriteiten, de notaris, registratie van eigendom etc.

 

Indien gewenst kunnen wij uw huis ook tijdens uw afwezigheid onderhouden (schoonmaken van huis, tuin en zwembad) en u helpen bij administratie en jaarlijkse belastingen etc.

 

Op ons kantoor spreken wij Duits, Engels, Nederlands en Spaans.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m zaterdag van 10.00 - 13.00 uur en buiten kantoortijden op afspraak.